top of page

Saga fra Stenslund

Solgt

Saga fra Stenslund DK2008208542 er en smuk, skinnende sort hoppe på 6 år. Hun er 3. generation i vores avl: efter Svartur fra Unalæk, med 10 for pas. Han er bl.a. far til Numi fra Porodstödum - og Sia fra Stenslund, bygningsbedømt fløjhoppe. Saga har været redet i et års tid, hun har 4 rummelige gangarter og er for nylig gangsat. Som sin far har hun en stor, meget rummelig skridt, hvor de færreste heste kan følge med.

 

Hun er behagelig i omgang, venlig og rolig.

 

Saga er en blid og dog livlig hest at ride, let på tøjlen, nysgerrig, og fremadsøgende. Hun er en hest man føler sig tryg ved at ride ud på, -aldrig bange for noget som helst, kan rides med og som håndhest, trailervant og trafiksikker. Altid klar til en tur og pruster af glæde over en tur i skoven af nye og ukendte stier.

 

Vi sætter udelukkende Saga til salg, fordi det er tid til at påbegynde tilridning af hendes søster nu i efteråret.

 

Svala fra Stenslund

Svala fra Stenslund DK2006207738 er en stor og velrejst hoppe på 8 år. Hun er tredje generation af egen avl efter Gassi hoppen Sia fra Stenslund og farveveksleren Hamur frá Blesastödum II.

Svala tilbyder altid en fantastisk ridetur og har 4 klart adskilte gangarter med god bevægelse og tölt i flere tempi. Hun er styrbar, let ridelig, nervefast og kan gå med og som håndhest.

Vi arbejder nu med at tilride Svalas yngre søstre, derfor søger hun et nyt hjem.

Kom og rid en tur med os på denne dejlige hoppe.

Solgt

Aragon frá Berjanesi

Solgt

Aragon frá Berjanesi er en skøn,  letbygget vallak på 13 år. Han har et fantastisk sind og byder på adskilte gangarter, med tølt i flere tempi som den foretrukne. Han kan gå med - og som håndhest og har prøvet det meste. Aragon har en fortid som hingst på Island, hvor der er ca. 200 føl efter ham. Den smukke móvindotte farve er et ekstra plus.

Aragon søger nyt hjem fordi vor ældste datter er flyttet hjemmefra.

 

bottom of page